{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Nov 2019
我哋上年訪問過的日本團體Cyber Japan Dance (CKD)出名「盛產」艷色美女,香港男仔睇到可以舒解一下對「MK妹」的情意結。但一個團體靚極都有慣咗嘅一日,呢個時候最簡單嘅解決方法就係引入新人。呢位「Mirin」就係新加入CJD嘅成員之一!

今年21歲嘅「Mirin」來自日本琦玉,但其實佢出世到六歲為止係去咗中國東北哈爾濱生活,所以識講普通話係合情合理,唔合理嘅係佢竟然喺哈爾濱學識游水,仲勁到六歲就去參加比賽。到依家大個咗一樣著泳衣,不過就係影相畀你同我睇;又同樣有講中文,不過係因為佢大學主修普通話。同其他CJD嘅女仔一樣,佢都係走「日本MK風」,但睇得出佢其實唔化濃妝一樣係個靚女,均秤身形亦非常好睇,再加上識講中文,應該好多人對佢有興趣啦。

cjd_mirin on Instagram
好老實,男仔揀女朋友 (假設大家有得揀而唔係被人揀啦下),絕大部份一開始都係睇樣睇身材,再唔係就睇下佢性格開唔開朗Nice唔Nice,好少聽到有人話鐘意個女仔心地好、關心弱勢社群。不過睇完今日要介紹嘅呢位「Cathe ...
girls
【台灣美女】人美心口美心地更美 台灣獅子會會長「Catherine 庭逸」 ...
19 Oct 2020
身為足球王國嘅巴西,多好波之一大家都知,而睇咗我為大家介紹咁多次巴西女仔,大家應該都知好波並唔係巴西男仔嘅專利。好似呢位「Raphabonas」咁,大家一睇就知佢好波! 圖片:Raphabonasby Instagr ...
girls
【巴西美女】巴西果然好波!18歲美少女「Rapahella」
16 Oct 2020