{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 12 Aug 2019

法國名宿比堤(Petit)近日接受訪問,佢提到自己以往球員生涯嘅成功,令佢遇過特別嘅經歷,甚示可能係唔少男人希望擁有嘅經歷。

現年48歲嘅比堤,係法國1998年奪得世界盃主力之一,而正因為咁其受歡迎程度大增,除左多左唔少廣告收入、訪問等,亦多左好多唔同女性嘅邀請。

比堤表示:「喺98世界盃前,我已經受到唔少女性嘅邀請,而奪得世界盃後情況更甚,但我唔係想投訴,因為我非常喜歡。」

「我已經唔記得有幾多女性邀請我,而當中甚至有已婚嘅女性,並且更加係與丈夫一齊黎搵我的。」

「最離奇嘅一次,當時我喺一間餐廳外等的士,突然有一對夫婦走埋黎,丈夫竟然要求我同佢老婆做不道德嘅事,我多謝佢但斷言拒絕佢呢個提議,因為我並未至於饑餓到咁嘅地步。」

作為中場,比堤生涯效力過多支有名嘅球隊,其中包括阿仙奴、巴塞隆拿及車路士,其中喺阿仙奴曾奪得過聯賽冠軍及足總盃冠軍。

【再見手提遊戲機】Sony證實不會推出「PSV2」帶頭告別手提遊戲機市場 其實好多人都知道Sony未必再會推出新的PSV手提遊戲機,不過講到出口嘅分手又係另一件事,Sony互動娛樂(SIE)總裁 Jim Ryan 向媒體證實,目 ...
hobby
【再見手提遊戲機】Sony證實不會推出「PSV2」帶頭告別手提遊戲機市場 ...
05 Dec 2019
【鐵金剛007】 第25部特務電影始祖《007生死有時》終撥開雲霧見預告 鐵金剛007系列第25部《007生死有時》經歷一波三折之後終於成功推出第一條預告片,今回電影立於傳統和創新之間,有兩位邦女郎和一位占士邦未 ...
hobby
【鐵金剛007】 第25部特務電影始祖《007生死有時》終撥開雲霧見預告 ... ... ...
05 Dec 2019